SWEDSIGN - Flexibla entré och skyltlösningar

SWEDSIGN utvecklar, producerar och säljer flexibla skyltsystem för inom- och utomhusmiljöer. Vi erbjuder allt från idé och skissförslag till monterade skyltar och entrétak.
Allt från den lilla, enkla skylten till hela entré och skyltlösningar, specialanpassade efter verksamhetens behov och miljö.

Egen design och konstruktionsavdelning

Swedsign designar utvecklar våra produkter tillsammans med våra kunder för bästa produktlösning och specifika behov.

Vårat produktsortiment ingår:
Standardskyltar i aluminium såsom dörrskyltar och våningstavlor. Utomhusskyltar, Entrétak, Cykeltak, Hyresgästregister / Namntavlor, Anslagstavlor Fastighetsboxar, Tidningshållare

SWEDSIGNs Vision

Vi erbjuder ett av marknadens bästa skyltsystem som är såväl profilerande som vägledande. Detta erbjuds av skyltexperter vilket innebär att kunderna får den totalekonomiskt bästa funktionslösningen. Detta åstadkommes genom att ha långsiktiga relationer med våra kunder, underleverantörer och återförsäljare.

Vi ska arbeta professionellt och miljömedvetet. Detta innebär att vi på utlovad tid och till överenskomna priser levererar efterfrågad kvalitet på de produkter och tjänster som kunderna har behov av, samt att kretsloppstänkandet ska vara ett centralt begrepp i utvecklingen av företaget.

Historik

SWEDSIGN har sedan starten i Nykvarn 1947 utvecklat, producerat och marknadsfört egna skyltsystem för inom- och utomhusbruk. Sedan 1985, då verksamheten flyttade från Nykvarn, har skyltsystemet marknadsförts under varumärket SWEDSIGN. Produktionen av SWEDSIGN Skyltsystem sker i egen regi.

SWEDSIGN har sitt huvudkontor med utställning och produktion i Täby. (Arninge Industriområde). Vissa produkter tillverkas i systerbolaget team Tejbrant Produktion AB i Hultsfred.

Swedsign ingår i sedan år 2000 Team Tejbrant Gruppen, se www.teamtejbrant.se